Top Social

YOU DONT HAVE TO BE GREAT TO START, BUT YOU HAVE TO START TO BE GREAT

DREAM CAR

|
Siapa sini kuat berangan? Kita geng! Berangan, berimpian tak salah. Percuma pula tu. Dari angan-angan itulah yang akan drive kita punya action towards achieving it. Betul tak? Dah alang-alang nak berimpian tu orang kata baiklah kita impikan yang extra supaya usaha pun extra.

So apa kereta impian saya? I choose AUDI A4 in matte white. Kereta sekarang dah hitam menawan so kali ni nak pilih putih suci murni pula. Kalau tanya saya kenapa sebab AUDI ni sexy. Berdebar-debar bila tengok gambar or bila terjumpa kereta idaman kat jalan. Jadi terketar-ketar tangan rasa nak drive AUDI time tu jugak. Haha. Siapa macam ni bila nampak impian depan mata even belum jadi milik kita pun. From now on maybe I will be visiting my dream car regularly supaya ianya jadi satu doa juga biar cepat-cepat dapat. Boleh kan macam tu?



To be honest, dulu saya memang tak yakin nak impikan pakai kereta mewah. Tapi bisnes SHOM telah mengubah persepsi saya yang dulu. Mana taknya dengan insentif TABUNG KERETA yang SHOM bagi kepada usahawan segalanya tak mustahil. Kereta impian kita SHOM yang bayar. Best ke best? On top of our monthly perfomance BONUS add lagi TABUNG KERETA minimum RM 1000. Alhamdulillah beruntung sangat semua usahawan di bawah syarikat yang sangat kukuh macam SHOM ni.

What's your ream car. Meh la share. Anyway those yang nak tahu how to get that TABUNG KERETA, sudi-sudilah Whatsapp /Telegram 0172824779/@falihanizar . I'll be glad to share with you guys.

Till next post.

<3
falihanizar
2 comments on "DREAM CAR"
  1. Mantap! InsyaAllah semoga jadi kenyataan secepat mungkin ๐Ÿ’ช๐Ÿป

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah DSM! Dream it and believe it!

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9