Tuesday, May 16, 2017

Bio Seleza Sanitary Pads

Salam dearies..

Lama pula ye tak bersiaran di sini. Setelah sekian lama baru la dapat rujuk semula dengan laptop. Maklumla askar dah ada 3. Masih lagi duk adjust2 masa nak update blog. Ada juga try update guna apps BLOGAWAY..tapinye..sokmo failed to post. Tak pasti le pulak apa masalah. Kuasa dah mak nak post dari situ. Hehe.

Anyway..pernah dengar tentang produk keluaran Sahajidah Hai O which is BIO SELEZA Sanitary Pads. Kelasss tau Hai O keluarkan pads. Tapi bukan sebarang pads ok. Memang tak sama lansung dengan pads yang terdapat di pasaran yang kita selalu beli kalau datang bulan itu.

Pernah tak kita para wanita ni terfikir apa bahan yang digunakan untuk membuat pads tu? This info might shock you dear friends. Tuala wanita kita tu melalui berbagai2 proses dan dibubuh berbagai2 bahan kimia yang membahayakan kesihatan. Lebih teruk lagi bahan2 tersebut akan menyebabkan kanser seperti kanser servik,keguguran,kanser usus. Tahukah anda yang tuala wanita yang terdapat di pasaran mengandungi DIOKSIN. You all boleh google all this info.


Nampak macam remeh temeh je pads ni kan? Mesti ramai yang fikir..alahhh tuala pakai buang je pun. Beli yang murah2 sudehhhh..Starting from now apa kata kita pilih tuala wanita yang dapat menjamin kesihatan dan keselamatan Miss V kita tu. Mesti nak kena jaga wahai kaum hawa sekalian baik yang dah berumahtangga ataupun bujang. It's not about the price really matter tapi kesihatan kita yang jadi taruhan. 





Kenapa Bio Seleza?

1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah, kering!
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti & bernafas untuk pengudaraan, tak lembap
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah, bantu detox
5. Slim, tak tebal sangat, tak besar.


 Ini ialah ujian kebasahan. See bio seleza mempunyai daya serapan yang tinggi yang akan membuatkan anda rasa kering even when you have heavy flow that day!

So apa tunggu lagi ladies..Get your Bio Seleza NOW. 

Sempena my birthday month ni, I want to give special price for my first 10 customers who purchased Bio Seleza from me!

FALIHA +60172824779 or you can email me at faliha@gmail.com.

Premium Beautiful | Mother's Day Promotion

Selamat Hari Ibu untuk semua ibu di seluruh dunia. 

Anyway sempena hari ibu ,tuan tanah berbesar hati nak buat promosi selama 5 hari bermula hari ini. Ada tak ibu-ibu kat sini yang teringin sangat nak pakai Premium Beautiful? Haaa..this is the best timeuntuk beli sebab boleh dapat harga istimewa from me. Bukan itu saje, dapat free gift Pil Maharani lagi. I will blog about Pil Maharani in my next entry ye. Yang penting berbaloi :D.



So apa tunggu lagi, whatsapp me 0172824779 ok. Serius harga memang special & semestinya mampu milik untuk anda semua.

Sekali lagi, SELAMAT HARI IBU. Anda semua pasti seorang ibu yang hebat!

Love,
Faliha

Sunday, April 9, 2017

Premium Beautiful | Cara Pembayaran

Assalamualaikum. Selamat hari Isnin. Selamat hari BONUS untuk semua usahawan The Diamond Circle. 

Ok mesti ramai yang nak beli PREMIUM BEAUTIFUL kan? Lagi-lagi PROMO JIMAT dah dilanjutkan ni. Pilihan bijak. Beli sambil berjimat. Bukan sikit-sikit jimat tau. Jimat dari RM 600-RM1500. banyak ke banyak. Itu kalau beli 1-2 set. Kalau lebih dari tu confirm lagi banyak uols boleh jimat. 

Cara pembayaran Premium Beautiful sangat fleksibel tau ikut kemampuan client. Ada 3 cara :

1. TUNAI

2. KAD KREDIT

3. AEON INSTALLMENT




Ye dengan Premium Beautiful pun anda boleh jana income pertama RM 5000. Jadikan Premium Beautiful sebagai mesin ATM.





Jom sama-sama cantik bergaya & tambah pendapatan ebagai PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT.

Whatsapp saya Faliha 017-2824779 untuk info lanjut.


Sunday, April 2, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION

Assalamualaikum. Hello April. Pejam celik pejam celik sekejap je dah masuk bulan baru. Dannnn sempena bulan baru ni ada berita baik untuk awak semua yang terlepas promosi PREMIUM BEAUTIFUL yang berakhir Mac lepas.

Disebabkan permintaan Premium Beautiful yang sangat tinggi lebih-lebih lagi pada penghujung bulan Mac haritu..Sahajidah Hai O marketing dengan berbesar hati untuk sambung lagi PROMOSI JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL. Untungnyaaaaa awak semua boleh jimat dari RM 600 sehingga RM 1500 dengan pembelian 1-2 set korset Premium Beautiful. Itu kalau beli 1-2 set dah boleh jimat almost RM 2000 ( rebat + bonus) , kalau mula bisnes dengan THE DIAMOND CIRCLE awak semua boleh dapat 1st BONUS RM 5000. Elok sangat la kan nak buat persediaan puasa & raya. 




Bukan itu saja, kalau mula bisnes Premium Beautiful dengan The Diamond Circle anda juga berpeluang melancong percuma ke GOLD COAST! Jangan lepaskan peuang keemasan ni tau. Bulan lepas Team The Diamond Circle catat rekod jualan Premium Beautiful RM 100K dalam masa satu hari. Maka ingat Premium Beautiful ingat The Diamond Circle dan tak lupa juga ingat lah saya Premium Beautiful Expert Faliha.

Whatsapp 017-2824779 lekas ya. 




Thursday, February 23, 2017

Doa Untuk Anak

Assalamualaikum. Selamat hari Jumaat penghulu segala hari. banyakkan selawat & istighfar ye hari ini. Pesanan untuk diri sendiri yang banyak khilaf juga ni. Pagi ni kita nak share doa yang boleh kita amalkan untuk anak-anak kita. Doa ibu mustajab kan. Insyaallah. Jom sama-sama kita amalkan.








Selamat beramal ibu-ibu sekalian.

With LOVE,
falihanizar


Wednesday, February 22, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL | SPECIAL OFFER 2017






Special offer for PREMIUM BEAUTIFUL. Saya nak bagi harga terbaik termurah untuk anda semua. Wajib grab offer ni tau. Memang untung sangat-sangat!

Jangan fikir lama-lama tau. Premium Beautiful ni pelaburan jangka masa panjang untuk tubuh badan kita yang satu ni. Kalau bukan kita yang jaga siapa lagi nak jaga kan untuk kita kan. Sempat lagi nak kurus, sihat, cantik bergaya di hari raya nanti dengan syarat dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET anda sekarang. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful <3.

Contact saya SEKARANG

WHATSAPP / SMS : 017-2824779

Nur Faliha Mohd Nizar
Premium Beautiful Expert























\

BIO VELOCITY SLEEPMATE

Assalamualaikum selamat pagi. Pejam celik pejam celik dah hari Khamis. Cepat sangat masa berlalu kan. Kadang-kadang macam tak sempat nak buat itu ini. Hihi. Tapi cukup je sebenarnya 24 jam yang Allah bagi kan. Cumanya ye lah kita manusia ni kadang tu ada masa kelam kabut kan. Eh panjang pula bebel. Hari ni nak cerita tentang BIO VELOCITY SLEEPMATE ni. Dalam 24 jam tu 6-8 jam kita guna untuk tidur. Tapi yang ada anak kecil tu mungkin kurang dari itu. Faham sangat. Jangan risau sebab dengan ada nya pelapik tilam yang ada tenaga biovelocity niboleh membantu kita untuk dapat tidur yang berkualiti walaupun kita tidur tak sampai 8 jam. Jom kita baca KEISTIMEWAAN BIOVELOCITY SLEEPMATE ni :

1. Meningkatkan metabolism

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



Testimoni BIOVELOCITY SLEEPMATE. Untuk lebih banyak koleksi testimoni boleh ke Facebook saya Nur Faliha Mohd Nizar.










Bio Velocity Sleepmate boleh digunakan oleh semua peringkat umur dari bayi hinggalah yang dah berumur. Jom sama-sama tingkatkan tahap kesihatan dengan mendapatkan tidur yang berkualiti dengan bantuan pelapik tilam ajaib keluaran Sahajidah Hai O Marketing.

Boleh whatsapp 017-2824779 ( Faliha ) untuk dapatkan Bio Velocity Sleepmate untuk kegunaan seisi keluarga.

* PROMOSI BIOVELOCITY SLEEPMATE; BELI 2 UNIT BIOVELOCITY SLEEPMATE & BAYAR CUMA RM 600 UNTUK SET KE 3 *