Monday, August 7, 2017

Set Berpantang Premium Beautiful

Assalamualaikum & selamat pagi semua :).

Awak semua dah sarapan ke tu? Jangan skip breakfast ye, barulah ada tenaga nak mulakan kerja seharian. Semoga kita semua bekerja & berniaga dengan ikhlas ye hari ini. Insyaallah rezeki mencurah-curah hari ini.

Ok hari ni saya nak cerita pasal berpantang dengan Premium Beautiful. Perasan sekarang ni ramai dah ibu-ibu yang memilih untuk berbengkung dengan bengkung moden Premium Beautiful ni. Alhamdulillah tahniah buat ibu-ibu yang memilih Premium Beautiful sebagai teman semasa berpantang bagi menggantikan bengkung tradisional.

Nowadays ramai yang berpantang sendiri kan. Ada yang mungkin dah tak ada siapa nak jaga, ibu pula dah tak berapa sihat, ada anak yang dah bersekolah & atas macam-macam sebab lagi. Sebab tu ramai yang pilih untuk berpantang dengan Premium Beautiful. Dalam erti kata lain nak yang mudah sebab boleh buat sendiri. Tapi suka saya nak ingatkan walaupun kita pilih bengkung moden, amalan berpantang secara tradisional jangan di lupakan ye. bukan apa dalam pantang ni lah kita nak pulihkan semula dalaman luaran kita. Dah mengandung 9 bulan banyak sangat perubahan yang kita alami kan. Lepas tu berjuang bersalin pula. Hormon, bentuk badan, tenaga semua tu nak diperbaiki balik dalam pantang ni. Jadi nya saya memang galakkan berpantang lah betul-betul. Kena ingat juga ada anak dan keluarga  yang perlu diberi perhatian. Bayangkan kalau kita tak pulih sepenuhnya,huru hara jadinya.

Sebelum saya cerita lanjut tentang berpantang dengan Premium Beautiful ni, ada satu soalan yang selalu di tanya. Boleh ke ibu yang bersalin secara c-sect ni pakai Premium Beautiful? Semestinya BOLEH. Ibu-ibu yang bersalin c-sect mesti risaukan kalau-kalau tak boleh nak bengkung. Maklumlah luka nya di luar. Saya pun fikir begitu masa bersalin anak pertama dulu. Mau tak risau, nanti perut buncit ni macam mana nak kempis, pinggang & punggung melebar ni macam mana nak kecilkan balik, peha yang bergesel ni macam mana nak bagi ada gap macam dulu, sagging breast ni macam mana nak anjalkan. Eh pendek kata macam-macam lah dalam fikiran masa tu.


Ini dia gambaran perut kita lepas bersalin. Bayangkan kalau tak berbengkung. Nak ke perut tu kekal begitu ? Kalau saya memang tak nak hehe.

Kenapa MESTI berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL?

1.Sangat praktikal - sangat mudah untuk pakai sendiri. jimat masa dan tenaga.

2.Badan sentiasa hangat & selesa - wajib untuk ibu dalam pantang badan mesti sentiasa warm supaya darah lancar dan proses penyembuhan lebih cepat. Sebab tu orang tua selalu larang pasang kipas kuat-kuat. Aircond lagi la diharamkan dikhuatiri urat kembang.

3.Rahim cepat kecut & tetap kedudukan - rahim kita mengembang masa mengandung sebab tu kena kecutkan balik & kedudukan pun mesti tetap supaya bersedia sepenuhnya untuk kandungan seterusnya.

4.Melancarkan susu badan - FIR yang disulam dalam PB bertindak melancarkan aliran darah seterusnya melancarkan pengeluaran susu badan

5.Mengelakkan masalah bengkak susu

6.Berat badan lebih mudah& cepat turun - pakai setiap hari selama 8 jam insyaallah hasilnya meletop!

7.Bentuk badan lebih kemas & seimbang - bentuk badan akan lebih kemas tanpa lemak terkeluar sana sini & lebih seimbang dari atas ke bawah. Jadi tiada masalah bawah lebar atas kecil atau sebaliknya.

8.Membantu mengeluarkan angin dalam badan - berebut angin keluar bila sarung PB tau. mesti rasa lega. Tak la bloated & tak selesa.

9.Badan lebih cergas

10.Mengempiskan perut &mengecilkan pinggul yang melebar - ini yang paling ibu-ibu mahu :)

11.Membantu melancarkan sistem pelawasan

12.Menyokong payudara,tulang belakang & pinggang - sakit pinggang akan berkurangan & payudara disokong sepenuhnya. Tiada lah kejadian sagging breast lagi.

13.Mengembalikan keanjalan aset & mengetatkan otot-otot yang longgar 

14.Melancarkan pengeluaran darah kotor (nifas) - bila darah nifas lancar, seri muka pun naik. Percayalah.

15.Mengurangkan dan memudarkan strechmark - walaupun makan masa tapi dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten strechmark akan beransur pudar.

TESTIMONI-TESTIMONI DARI IBU YANG BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL (NORMAL & C-SECT)















Ini pula SET BERPANTANG yang saya cadangkan kepada semua ibu-ibu untuk digandingkan dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Untuk Herba Maharani & Bioseleza akan saya kongsikan di entry seterusnya Insyaallah.




Ibu-ibu semua dah faham kenapa perlu berpantang dengan Premium Beautiful lepas tengok sendiri testimoni dari real user ni kan. Jadi jangan lengah lagi. Dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL sekarang juga. Para suami pun apa salahnya hadiahkan isteri yang dah susah payah mengandung & bersalinkan zuriat tuan-tuan dengan set berpantang 1st class ni. Insyaallah bukan isteri sahaj yang dapat manfaat,anda juga pasti dapat sama manfaatnya. Tak percaya? Belikanlah isteri-isteri Premium Beautiful <3.

Terus hubungi saya untuk dapatkan HARGA PROMOSI ye.

+6017-2824779
faliha@gmail.com
FB : Nur Faliha Mohd Nizar
IG :  @falihanizar @pakarpbkorset


Tuesday, May 16, 2017

Bio Seleza Sanitary Pads

Salam dearies..

Lama pula ye tak bersiaran di sini. Setelah sekian lama baru la dapat rujuk semula dengan laptop. Maklumla askar dah ada 3. Masih lagi duk adjust2 masa nak update blog. Ada juga try update guna apps BLOGAWAY..tapinye..sokmo failed to post. Tak pasti le pulak apa masalah. Kuasa dah mak nak post dari situ. Hehe.

Anyway..pernah dengar tentang produk keluaran Sahajidah Hai O which is BIO SELEZA Sanitary Pads. Kelasss tau Hai O keluarkan pads. Tapi bukan sebarang pads ok. Memang tak sama lansung dengan pads yang terdapat di pasaran yang kita selalu beli kalau datang bulan itu.

Pernah tak kita para wanita ni terfikir apa bahan yang digunakan untuk membuat pads tu? This info might shock you dear friends. Tuala wanita kita tu melalui berbagai2 proses dan dibubuh berbagai2 bahan kimia yang membahayakan kesihatan. Lebih teruk lagi bahan2 tersebut akan menyebabkan kanser seperti kanser servik,keguguran,kanser usus. Tahukah anda yang tuala wanita yang terdapat di pasaran mengandungi DIOKSIN. You all boleh google all this info.


Nampak macam remeh temeh je pads ni kan? Mesti ramai yang fikir..alahhh tuala pakai buang je pun. Beli yang murah2 sudehhhh..Starting from now apa kata kita pilih tuala wanita yang dapat menjamin kesihatan dan keselamatan Miss V kita tu. Mesti nak kena jaga wahai kaum hawa sekalian baik yang dah berumahtangga ataupun bujang. It's not about the price really matter tapi kesihatan kita yang jadi taruhan. 





Kenapa Bio Seleza?

1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah, kering!
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti &amp; bernafas untuk pengudaraan, tak lembap
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah, bantu detox
5. Slim, tak tebal sangat, tak besar.


 Ini ialah ujian kebasahan. See bio seleza mempunyai daya serapan yang tinggi yang akan membuatkan anda rasa kering even when you have heavy flow that day!

So apa tunggu lagi ladies..Get your Bio Seleza NOW. 

Sempena my birthday month ni, I want to give special price for my first 10 customers who purchased Bio Seleza from me!

FALIHA +60172824779 or you can email me at faliha@gmail.com.

Premium Beautiful | Mother's Day Promotion

Selamat Hari Ibu untuk semua ibu di seluruh dunia. 

Anyway sempena hari ibu ,tuan tanah berbesar hati nak buat promosi selama 5 hari bermula hari ini. Ada tak ibu-ibu kat sini yang teringin sangat nak pakai Premium Beautiful? Haaa..this is the best timeuntuk beli sebab boleh dapat harga istimewa from me. Bukan itu saje, dapat free gift Pil Maharani lagi. I will blog about Pil Maharani in my next entry ye. Yang penting berbaloi :D.



So apa tunggu lagi, whatsapp me 0172824779 ok. Serius harga memang special &amp; semestinya mampu milik untuk anda semua.

Sekali lagi, SELAMAT HARI IBU. Anda semua pasti seorang ibu yang hebat!

Love,
Faliha

Sunday, April 9, 2017

Premium Beautiful | Cara Pembayaran

Assalamualaikum. Selamat hari Isnin. Selamat hari BONUS untuk semua usahawan The Diamond Circle. 

Ok mesti ramai yang nak beli PREMIUM BEAUTIFUL kan? Lagi-lagi PROMO JIMAT dah dilanjutkan ni. Pilihan bijak. Beli sambil berjimat. Bukan sikit-sikit jimat tau. Jimat dari RM 600-RM1500. banyak ke banyak. Itu kalau beli 1-2 set. Kalau lebih dari tu confirm lagi banyak uols boleh jimat. 

Cara pembayaran Premium Beautiful sangat fleksibel tau ikut kemampuan client. Ada 3 cara :

1. TUNAI

2. KAD KREDIT

3. AEON INSTALLMENT




Ye dengan Premium Beautiful pun anda boleh jana income pertama RM 5000. Jadikan Premium Beautiful sebagai mesin ATM.





Jom sama-sama cantik bergaya & tambah pendapatan ebagai PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT.

Whatsapp saya Faliha 017-2824779 untuk info lanjut.


Sunday, April 2, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION

Assalamualaikum. Hello April. Pejam celik pejam celik sekejap je dah masuk bulan baru. Dannnn sempena bulan baru ni ada berita baik untuk awak semua yang terlepas promosi PREMIUM BEAUTIFUL yang berakhir Mac lepas.

Disebabkan permintaan Premium Beautiful yang sangat tinggi lebih-lebih lagi pada penghujung bulan Mac haritu..Sahajidah Hai O marketing dengan berbesar hati untuk sambung lagi PROMOSI JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL. Untungnyaaaaa awak semua boleh jimat dari RM 600 sehingga RM 1500 dengan pembelian 1-2 set korset Premium Beautiful. Itu kalau beli 1-2 set dah boleh jimat almost RM 2000 ( rebat + bonus) , kalau mula bisnes dengan THE DIAMOND CIRCLE awak semua boleh dapat 1st BONUS RM 5000. Elok sangat la kan nak buat persediaan puasa & raya. 




Bukan itu saja, kalau mula bisnes Premium Beautiful dengan The Diamond Circle anda juga berpeluang melancong percuma ke GOLD COAST! Jangan lepaskan peuang keemasan ni tau. Bulan lepas Team The Diamond Circle catat rekod jualan Premium Beautiful RM 100K dalam masa satu hari. Maka ingat Premium Beautiful ingat The Diamond Circle dan tak lupa juga ingat lah saya Premium Beautiful Expert Faliha.

Whatsapp 017-2824779 lekas ya. 




Thursday, February 23, 2017

Doa Untuk Anak

Assalamualaikum. Selamat hari Jumaat penghulu segala hari. banyakkan selawat & istighfar ye hari ini. Pesanan untuk diri sendiri yang banyak khilaf juga ni. Pagi ni kita nak share doa yang boleh kita amalkan untuk anak-anak kita. Doa ibu mustajab kan. Insyaallah. Jom sama-sama kita amalkan.








Selamat beramal ibu-ibu sekalian.

With LOVE,
falihanizar


Wednesday, February 22, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL | SPECIAL OFFER 2017






Special offer for PREMIUM BEAUTIFUL. Saya nak bagi harga terbaik termurah untuk anda semua. Wajib grab offer ni tau. Memang untung sangat-sangat!

Jangan fikir lama-lama tau. Premium Beautiful ni pelaburan jangka masa panjang untuk tubuh badan kita yang satu ni. Kalau bukan kita yang jaga siapa lagi nak jaga kan untuk kita kan. Sempat lagi nak kurus, sihat, cantik bergaya di hari raya nanti dengan syarat dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET anda sekarang. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful <3.

Contact saya SEKARANG

WHATSAPP / SMS : 017-2824779

Nur Faliha Mohd Nizar
Premium Beautiful Expert























\