Tuesday, May 16, 2017

Bio Seleza Sanitary Pads

Salam dearies..

Lama pula ye tak bersiaran di sini. Setelah sekian lama baru la dapat rujuk semula dengan laptop. Maklumla askar dah ada 3. Masih lagi duk adjust2 masa nak update blog. Ada juga try update guna apps BLOGAWAY..tapinye..sokmo failed to post. Tak pasti le pulak apa masalah. Kuasa dah mak nak post dari situ. Hehe.

Anyway..pernah dengar tentang produk keluaran Sahajidah Hai O which is BIO SELEZA Sanitary Pads. Kelasss tau Hai O keluarkan pads. Tapi bukan sebarang pads ok. Memang tak sama lansung dengan pads yang terdapat di pasaran yang kita selalu beli kalau datang bulan itu.

Pernah tak kita para wanita ni terfikir apa bahan yang digunakan untuk membuat pads tu? This info might shock you dear friends. Tuala wanita kita tu melalui berbagai2 proses dan dibubuh berbagai2 bahan kimia yang membahayakan kesihatan. Lebih teruk lagi bahan2 tersebut akan menyebabkan kanser seperti kanser servik,keguguran,kanser usus. Tahukah anda yang tuala wanita yang terdapat di pasaran mengandungi DIOKSIN. You all boleh google all this info.


Nampak macam remeh temeh je pads ni kan? Mesti ramai yang fikir..alahhh tuala pakai buang je pun. Beli yang murah2 sudehhhh..Starting from now apa kata kita pilih tuala wanita yang dapat menjamin kesihatan dan keselamatan Miss V kita tu. Mesti nak kena jaga wahai kaum hawa sekalian baik yang dah berumahtangga ataupun bujang. It's not about the price really matter tapi kesihatan kita yang jadi taruhan. 





Kenapa Bio Seleza?

1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah, kering!
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti & bernafas untuk pengudaraan, tak lembap
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah, bantu detox
5. Slim, tak tebal sangat, tak besar.


 Ini ialah ujian kebasahan. See bio seleza mempunyai daya serapan yang tinggi yang akan membuatkan anda rasa kering even when you have heavy flow that day!

So apa tunggu lagi ladies..Get your Bio Seleza NOW. 

Sempena my birthday month ni, I want to give special price for my first 10 customers who purchased Bio Seleza from me!

FALIHA +60172824779 or you can email me at faliha@gmail.com.

No comments:

Post a Comment